ОСОБЛИВОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Проаналізовано динаміку розвитку прямих іноземних інвестицій в Україні у період із 2002 до 2016 років. Визначено зв’язок інвестицій із ВВП країни в національній та іноземній валютах і розглянуто проблеми, що перешкоджають поліпшенню інвестиційного клімату країни.
Keywords: інвестиції; прямі іноземні інвестиції; розвиток; валовий внутрішній продукт; інвестиційний клімат