СУЧАСНИЙ СТАН ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Проаналізовано сучасний стан та окреслено тенденції в розвитку інновацій у банківській системі України. Визначено особливості інноваційного процесу у вітчизняних банках, а також виявлено лідерів за впровадженням інновацій у банківській сфері.
Keywords: інновації; банківська інновація; Інтернет-банкінг; мобільний банкінг; банківські послуги; банківська діяльність