КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ КРЕДИТНИХ УСТАНОВ - Хуторна , Мирослава (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Присвячено дослідженню процесу забезпечення фінансової стабільності кредитних установ. Увагу зосереджено на виокремленні чинників цього процесу, а також обґрунтуванні суб’єктів управління та об’єктів впливу. Узагальнення чинників забезпечення фінансової стабільності проводилося з використанням методики К. Ісікави, а саме шляхом встановлення причинно-наслідкових зав’язків між факторами, що дозволило виділити три рівні чинників (базові, допоміжні та наслідкові). У свою чергу, це стало підґрунтям для виокремлення суб’єктів прямого та опосередкованого впливу, а також обґрунтувати об’єкти управління.
Keywords: фінансова стабільність кредитних установ; чинники забезпечення фінансової стабільності кредитних установ; суб’єкти забезпечення фінансової стабільності кредитних установ; об’єкти забезпечення фінансової стабільності кредитних установ