ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ СТУДЕНТІВ: МІЖНАРОДНИЙ I ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД - Кліпа , Юлія (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено теоретичні та практичні аспекти дистанційного навчання в Україні та у світі. Проаналізовано переваги і недоліки дистанційного навчання і масових відкритих онлайн курсів. Визначено певні ресурси для підвищення ефективності навчання студентів економічних спеціальностей. Надано інформацію про онлайн ресурси для дистанційного навчання, де студенти економічних спеціальностей можуть підвищити рівень своїх професійних знань.
Keywords: дистанційне навчання; онлайн навчання; безоплатна освіта; підвищення кваліфікації; масові відкриті онлайн курси