ФОРМУВАННЯ ДІЛОВИТОСТІ I ТВОРЧОСТІ У ФАХІВЦІВ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОФІЛЮ В УМОВАХ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Гіптерс , Зінаїда (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглядається проблема підготовки фахівців економічного профілю – ділових людей, виховання їхньої духовності, формування морально-психологічного прагнення до самовдосконалення, здатності до творчого пошуку і прийняття неординарних рішень.
Keywords: діловитість; економічна освіта; психолого-педагогічна підготовка; самовдосконалення; фахівці економічного профілю