МОДЕЛЬ ОЦІНКИ РИЗИКУ ДІЯЛЬНОСТІ ОБ’ЄКТІВ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ В БАНКУ В ЦІЛЯХ ПЛАНУВАННЯ - Кійко , Юрій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено традиційні методики оцінки ризиковості діяльності підрозділів і процесів банку, які є об’єктами аудиторських перевірок. Визначено основні недоліки таких підходів і запропоновано нову модель оцінки з мінімальним впливом людського фактору.
Keywords: внутрішній контроль; система внутрішнього контролю; внутрішній аудит; система внутрішнього аудиту; фінансові установи; ризики; планування аудиту; річний план перевірок