ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ ПОТОКАМИ ПІДПРИЄМСТВА - Шубіна, Світлана; Піскунов, Роман; Любимова, Світлана (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено та узагальнено теоретичні і методичні підходи до обліково-аналітичного забезпечення управління грошовими потоками підприємства. Проаналізовано визначення поняття «грошові потоки» у різних літературних джерелах і сформовано власне визначення. Розкрито сутність і визначено базові принципи процесу управління грошовими потоками. Охарактеризовано етапи управління грошовими потоками підприємства.
Keywords: грошові кошти; грошові потоки; управління; облік; аналіз; оптимізація; планування; контроль