ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ДИНАМІКА МОЖЛИВОСТЕЙ ЛЮДИНИ В СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВІЙ СФЕРІ - Алексанян, Армен (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Запропоновано систему індикаторів, визначено цільові орієнтири і проведено оцінювання можливостей людини в соціально-трудовій сфері. Розроблено рекомендації для більш ефективного використання цих можливостей в умовах поширення інформаційно-комунікаційних технологій.
Keywords: соціально-трудова сфера; інформаційні технології; розширення можливостей людського розвитку; інформаційна економіка; оцінювання