УДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ В УКРАЇНІ - Жук, Артем (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено та узагальнено теоретичні і практичні аспекти, нормативно-правові особливості публічних закупівель в Україні з використанням електронної системи «ProZorro». Надано пропозиції щодо удосконалення інформаційного забезпечення процесу роботи в системі «ProZorro», зокрема формування річного плану закупівель.
Keywords: публічні закупівлі; єдиний закупівельний словник; річний план закупівель; тендерний комітет