(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Екологічна парадигма, спрямована на формування навичок толерантного, економного поводження з природними об’єктами, сприяє формуванню екологічної компетентності потенційного спеціаліста, який у майбутньому може професійно займатися проблемами фінансово-економічних систем, вирішувати завдання раціонального природокористування. Результуючим вектором і логічним підсумком зазначеного є принцип соціальної відповідальності майбутнього фахівця.