(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглядаються проблеми розвитку економічної освіти дітей і молоді в Галичині ХІХ – першої половини ХХ століть: економічні, культурні та педагогічні передумови. Об’єктивні обставини на сучасному етапі вимагають залучення теоретичних та організаційних надбань попередників у сфері кооперації до освітнього і державотворчого процесу, основою якого є динамічна економіка.