(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено особливості сприйняття інформації типовою аудиторією, а також процес передання інформації від джерела інформації (доповідача) до її споживача. Сформульовано критерії, яким повинна відповідати презентація. Сформульовано рекомендації щодо складання високоефективної презентації.