(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розвиток банківського сектору економіки призвів до виникнення проблем високої якості і точності аналізу результатів їхньої діяльності. На основі структури комерційних банків та інформаційного змісту заяв цих організацій обирають або розробляють методики аналізу та відбору інформації з мінімальним ризиком втрат. Усі ці переваги є основою інтелектуальної системи з використанням методів штучного інтелекту.