(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
На прикладі процентних доходів показано можливості застосування виробничих функцій для діагностики структурних залежностей показників банківської діяльності щодо їхнього впливу на результативність банківського бізнесу. Це дозволить проводити поточну діагностику тих напрямів ведення банківського бізнесу, які мають домінуючий вплив на отримання процентних доходів, а також кількісно оцінити внесок кожного джерела формування процентних доходів.