(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Висвітлено теоретичні, методичні та практичні питання бухгалтерського і податкового обліку вексельних операцій. Обґрунтовано доцільність застосування векселів як засобу платежу між підприємствами. Проведено дослідження типових вексельних операцій із застосуванням методики їх відображення в обліку на практичних прикладах. Розглянуто останні зміни, що передбачені Податковим кодексом, щодо питань оподаткування вексельних операцій, наведено відповідні приклади.