(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Проаналізовано процеси капіталізації в банківській системі, стан і проблеми капіталізації банківського сектору в Україні, основні законодавчі зміни та їхній вплив на рівень капіталізації банків України в умовах економічної нестабільності.