(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено особливості стану тіньової економіки в Україні. Проаналізовано інституційні чинники функціонування і процвітання тіньового сектору економіки в Україні. Розглянуто різноманітні методично-аналітичні підходи до оцінки рівня тіньової економічної діяльності. Обґрунтовано ефект нагромадження факторів впливу на рівень тіньової економіки в Україні.