(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Зміни економічної ситуації породжують нові проблеми недостатнього рівня капіталізації банківської системи України. Проаналізовано процеси капіталізації банківської системи України. Визначено проблеми, напрями і перспективи вдосконалення регулювання процесів капіталізації на рівні банківської системи.