(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Проведено аналіз бюджетної спроможності місцевих бюджетів України і, зокрема, областей Карпатського регіону. Проаналізовано рівень фінансової стійкості місцевих бюджетів, достатності бюджетного потенціалу регіону та його дієздатності. Визначено інтегральний показник бюджетної спроможності регіонів України у 2012–2014 роках. Сформовано рейтинг регіонів за цим показником і визначено тип бюджетної спроможності кожної з областей. Охарактеризовано сильні і слабкі сторони бюджетної спроможності регіонів України 2014 року.