(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглянуто проблему обрання діагностичних рівнів сформованості економічної компетентності майбутніх фахівців. Дослідним матеріалом слугували публікації, які розглядають особливості економічної підготовки студентів-неекономістів. Обґрунтовано ключові принципи обрання діагностичних рівнів сформованості економічної компетентності студентів хіміко-технологічних спеціальностей, які стосуються статистичної надійності, умовності назв, узгодженості із структурою економічної компетентності, адекватності системним властивостям.