(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Доведено, що пошук шляхів розв’язання проблеми підвищення конкурентоздатності майбутніх інженерів на ринку праці має проводитись на основі визнання економічної природи конкуренції на ринку праці і з урахуванням соціально-економічних трансформацій у промисловій сфері внаслідок глобального процесу інформатизації. Показано, що при проектуванні змісту інженерно-технічної освіти в сучасних умовах мають ураховуватись економічні властивості технічних об’єктів і систем (узагальнених об’єктів майбутньої професійної діяльності студентів інженерних спеціальностей) та закони і закономірності, за якими відбувається їхній розвиток.