(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглянуто і досліджено ключові аспекти, особливості відображення в обліку процесу знецінення активів відповідно до міжнародних стандартів, порівняння МСБО 36 «Знецінення активів» і П(с)БО 28 «Знецінення активів», у результаті чого визначено спільні і відмінні риси між цими стандартами.