(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Проаналізовано сучасний стан та окреслено тенденції в розвитку інновацій у банківській системі України. Визначено особливості інноваційного процесу у вітчизняних банках, а також виявлено лідерів за впровадженням інновацій у банківській сфері.