КЛАСИФІКАЦІЯ РИЗИКІВ БАНКІВСЬКОГО РИТЕЙЛУ І ЧИННИКІВ, ЩО НА НИХ ВПЛИВАЮТЬ - Козьмук , Наталія; Демченко , Андрій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглянуто поняття ризику, економічного ризику, банківського ризику, ризику банківського ритейлу. Описано умови виникнення економічного ризику. Крім того, описано групи ризиків, які виникають залежно від напряму ведення реалізаційної політики. Розглянуто фактори, від яких залежить рівень ризику банківського ритейлу. Здійснено поділ ризиків за стадіями інноваційних заходів, що впроваджуються банківською установою. Запропоновано перелік цілей, які мають бути досягнені упродовж упровадження заходів з інноваційного банківського ритейлу.