АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ У ФІНАНСОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКУ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - Пшик , Богдан (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено сутність антикризового управління у фінансовій діяльності банків. З позицій формування механізму антикризового управління фінансовою діяльністю банків конкретизовано основні принципи: комплексності, функціональності, прозорості, керованості, оптимальності, ефективності; превентивності. Здійснено систематизацію методів антикризового управління у фінансовій діяльності банків у розрізі державного рівня і рівня комерційних банків.