ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ІНВЕСТИЦІЙНОГО КОНСАЛТИНГУ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ - Тяжкороб , Ірина; Євтух , Любов; Лежан , Марія (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Обсяг i розвиток ринку консалтингових послуг є своєрідним індикатором стану ринкового середовища країни. Успіх інвестиційних консультаційних послуг в Україні багато в чому залежить від підтримки держави, перш за все, забезпечення стабільної економічної та політичної ситуації, удосконалення законодавчої бази і податкової системи.