БЕЗПЕКА ПРОЕКТІВ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Ноздріна, Лариса (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Подано підхід до питань безпеки як до пріоритетного аспекту в контексті забезпечення сталого розвитку держави та суспільства в цілому. Описано значення реалізації концепції культури безпеки в галузі інформаційних технологій. Відзначено, що безпека набуває особливого значення при реалізації проектів. Описано різницю у тлумаченні термінів «безпека проектів» і «проекти безпеки». Виділено складові системи безпеки проектно-орієнтованої організації та описано особливості управління безпекою проекту, які відрізняють його від «класичного» розуміння управління ризиками проекту. Описано особливості управління функціональною безпекою ІТ-проектів у плані управління функціональною безпекою.