ВПЛИВ ДЕБІТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ НА СТВОРЕННЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЗЕД - Курносов , Олександр; Данильчук, Ірина; Кучма, Ліліана (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено поняття дебіторської заборгованості на підприємстві. Визначено дебіторську заборгованість як сегмент оборотних коштів підприємства. Розглянуто, як впливає дебіторська заборгованість на створення запасів через поняття товарного кредиту. Проаналізовано загальні поняття обліку на підприємствах ЗЕД. Досліджено вплив курсу національної валюти на стан дебіторської заборгованості на підприємствах України.