КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ БАЗИС МЕНЕДЖМЕНТУ СТАЛОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ - Богуславська, Світлана (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Присвячено аналізу та удосконаленню теоретичного концепту регіонального менеджменту з позицій забезпечення сталого розвитку регіону. Визначено, що найбільш важливим із теоретичної та практичної точок зору в регіональному менеджменті є стратегічне планування та представлено його основні елементи. Визначено головні тенденції та недоліки в практиці стратегічного планування на регіональному рівні. Обгрунтовано необхідність розглядати стратегію сталого розвитку регіону як комплекс взаємоповязаних самостійних складових: концепції розвитку, макромоделі стратегії розвитку та комплексних цільових стратегій.