МІСЦЕ ВАЛЮТНОГО РЕГУЛЮВАННЯ В УПРАВЛІННІ ВАЛЮТНИМИ ВІДНОСИНАМИ - Шелудько, Сергій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено сутність і структуру процесу управління валютними відносинами. Визначено взаємозв’язок між валютною політикою, регулюванням і контролем. Для обґрунтування місця валютного регулювання в управлінні валютними відносинами розроблено і досліджено його систему.