РЕТРАКЦІЯ СТАТТІ: ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО: ЕВОЛЮЦІЯ РОЗВИТКУ ТА ПОПУЛЯРНІСТЬ ВИСВІТЛЕННЯ У НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЯХ - Тарабановський, Петро; Гриценко, Лариса; Самойлікова, Анастасія; Була, Пьотр (Socio-economic relations in the digital society, 2024)
РЕТРАКЦІЯ СТАТТІ Редакція Збірника "СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ В ЦИФРОВОМУ СУСПІЛЬСТВІ" прийняла рішення здійснити ретракцію статті "ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО: ЕВОЛЮЦІЯ РОЗВИТКУ ТА ПОПУЛЯРНІСТЬ ВИСВІТЛЕННЯ У НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЯХ", авторами якої є Тарабановський, П., Гриценко, Л., Самойлікова, А., & Була, П., яка була опублікована в Томі 1 № 51, ст 5-20/ (https://doi.org/10.55643/ser.1.51.2024.559). Причина ретракції - порушення етики публікацій Збірника внаслідок виявлення запозичень зі статті авторів Azarian, M.; Shiferaw, A.T.; Stevik, T.K.; Lædre, O.; Wondimu, P.A. Public-Private Partnership: A Bibliometric Analysis and Historical Evolution. Buildings 2023, 13, 2035. https://doi.org/10.3390/buildings13082035. Ретракція статті здійснена 02/07/2024